Back to top

Tennis i pàdel, protagonistes del campus del Ploms

Perfeccionar la tècnica i el colpeig és un dels principals objectius del campus de tenis pàdel que ofereix cada estiu el Club Natació Reus Ploms. Els esportistes, d'entre 5 i 16 anys, es formen en les dues modalitats durant tot el mes de juliol i s'ho passen d'allò més bé a la piscina del club.
Campus tenis pàdel

Els matins del mes de juliol són de tenis, pàdel i piscina. Així passen l'estiu la quinzena de nens que participen al Campus de Tenis i Pàdel del Club Natació Reus Ploms. Els esportistes, d'entre 5 i 16 anys, es divideixen per nivells i modalitat i practiquen exercicis per millorar la tècnica i el colpeig del tenis i del pàdel i després posar-ho en pràctica amb els partits. Una bona manera perquè els nens gaudeixin amb amics de l'esport que més els agrada.

Al campus també s'hi afegeixen els esportistes de tecnificació de les estades esportives que organitza el mateix club. D'aquesta manera, els nens augmenten el seu nivell i es preparen per a la nova temporada.

No tot és tenis i pàdel al campus, sinó que els nens gaudeixen d'una hora sencera a la piscina del club on s'ajunten amb els participants de les estades esportives i s'ho passen d'allò més bé.

Paraules clau: