Tercera derrota del curs dels Barcelona Dragons

L'enfrontament d'aquest diumenge contra els Vienna Vikings ha estat més igualat que el de la primera volta. Amb aquesta derrota, els de l'estadi municipal perden les opcions de jugar com a locals a la semifinal.

Després d'un primer quart sense anotacions, era al segon temps quan els Barcelona Dragons obrien el marcador amb un field goal de Giorgio Tavecchio, però minuts després els austríacs capgiraven el marcador fins al 3-7. A 2 minuts del descans, un touchdown de Sweet i el punt extra de Tavecchio tornaven a posar per davant els catalans, 10-7.

Després de passar pels vestuaris, el partit s'enduria encara més. Sobretot, a l'últim quart es van complicar les coses pels reusencs, amb un parcial de 14-0 per als austríacs. Els Dragons van aconseguir posar-se a 3 punts amb anotacions d'Edwards i Alarcon, però els locals van tancar el partit amb un definitiu 24-18.

Amb la derrota a domicili d'aquest diumenge, els Dragons perden les opcions de jugar com a locals la semifinal de la Lliga Europea. Serà la pròxima setmana quan tanquin la lliga regular a casa contra els Hamburg Sea Devils. En funció del resultat, sabran si el rival a semifinals serà l'equip alemany o els Vienna Vikings.