Back to top

Toca seguir amb la bona ratxa a casa

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu d’hoquei jugarà demà a les 9 del vespre contra el Lleida al Palau d’Esports. Els roig-i-negres debutaran davant la seva afició en lliga després de dues jornades consecutives jugant com a visitants. Xavi Rubio segueix sent baixa per aquest partit. 

El Reus Deportiu rep aquest dissabte el Lleida al Palau d’Esports. Els de Mariotti per fi s’estrenen a casa després de dues jornades jugant a domicili. Els roig-i-negres volen seguir amb la bona dinàmica d’aquest inici de temporada, en el que han sumat tots els punts possibles, 6 de 6. 

Pel que fa al rival, els lleidetans arriben a Reus ferits després de perdre per 6 a 11 a la seva pista contra el Liceo. Tenen bones individualitats i un contraatac que pot ser clau per emportar-se els 3 punts del Palau.

Sense temps per descansar d’aquest duel, el Reus tornarà a jugar dimarts vinent a casa contra el Vic. Els roig-i-negres recuperaran la primera jornada de lliga que no van disputar. Mariotti encara no podrà comptar demà amb Xavi Rubio però si podria arribar al partit de dimarts contra el Vic.