Back to top

Torna el jazz amb més gust de Mediterrani

Des del 6 d'octubre Cambrils acollirà la novena edició de la mostra internacional de jazz i blues. Enguany la presència d'artistes internacionals destacats en aquesta disciplina serà especialment forta, després de l'èxit del programa del 2016. Entre els noms més rellevants que composen el cartell s'hi troben la japonesa Natsuko Sugao i el reusenc Gerard Marsal.
El cartell d'enguany de La Mar de Jazz

Les trompetes tornaran a sonar un any més a la vora del Mediterrani. Trompetes, contrabaixos, bateries i veus, algunes de les quals es troben entre el més destacat de l'escena actual del jazz i el blues d'avui. Del Mediterrani ja se'n encarrega Cambrils, que ja s'ha establert com un escenari fidel al gènere, amb la mostra La Mar de Jazz, que enguany arriba a la novena edició.

Una edició que presenta un cartell amb una forta presència internacional, amb noms com la japonesa Natsuko Sugao o els canadencs de Blue Moon Marquee.

Tampoc descuida la identitat local, amb les actuacions del trompetista reusenc Gerard Marsal, acompanyat dels ucraïnesos Donets Trio, i del pianista prioratí Lluís Capdevila, que farà parella amb el contrabaixista grec Petros Klampanis. "Vam començar sense moltes pretensions, amb tres petits concerts, però el festival ha tingut bona recepció per part del públic i ha crescut en nombre d'espectacles i la qualitat dels artistes", remarca el membre de l'organització, Isaac Albesa.

Per tercer any, el festival inclou la jornada Fideujazz, que se celebrarà el pròxim 8 d'octubre al Parc del Pescador amb quatre concerts que alternen el jazz, el blues i el country-rock, i amb una ració de fideus rossos per als que hi acudeixin amb gana d'alguna cosa més que música.

Notícies relacionades