Back to top

Torna la Ganxet Pintxo de Tardor

La Ganxet Pintxo celebrarà, del 7 al 17 de novembre, la seva edició de tardor d'enguany. En aquesta ocasió hi participaran 37 establiments de la ciutat que oferiran les seves degustacions. Igual que en l'edició passada, la tapa costarà euros i mig, i com ja és tradició, el certamen tindrà diverses col·laboracions així com premis i concursos.
Torna la Ganxet Pintxo de Tardor

Disset edicions i vuit anys celebrant la Ganxet Pintxo. La ruta gastronòmica per excel·lència de la ciutat de Reus torna aquest novembre per celebrar el certamen de tardor. 37 seran els establiments que oferiran les seves degustacions durant 10 dies, concretament del 7 al 17 d'aquest mes

Com és habitual, els clients tindran la possibilitat de votar les millors tapes així com participar al concurs d'Instagram, per reconèixer la millor foto de la ruta o el Ganxet Mot, per descobrir diversos paranys lingüístics.

Col·laboracions diverses

Per altra banda, la ruta també estableix diferents col·laboracions, algunes noves d'aquesta edició com el Festival Accents, el Memorimage o el Reus Teatre Musical. Per contra, El Banc de Sang o la DOP Siurana ja fa anys que han teixit aliança amb la Ganxet Pintxo. Un altre dels aspectes que tampoc canvia és el preu de la degustació. Igual que en l'edició passada, la tapa costarà 3,5€, un increment del qual des de la Cambra de comerç se n'ha fet un balanç positiu.

El proper dijous 7 de novembre es donarà el tret d'inici a la ruta amb un acte a la discoteca Sabana, protagonitzat per la portera del Juvenil A de la Fundació Futbol Base Reus, Sandra Capitán.

Notícies relacionades