Back to top

El trasllat del CMQ es consolida

El trasllat del CMQ ja és una realitat. Avui s'han posat en marxa la primera i la segona planta, després de molts anys d'obres. Aquest és el primer pas per abandonar, d'aquí encara molt de temps, les instal•lacions del carrer Gaudí.

Les sales d'espera s'han començat a omplir a l'antic hospital de Reus, on des d'aquest dilluns s'ha activat el CMQ. El trasllat del Centre Mèdic Quirúrgic ja és una realitat que representa un nou capítol a la capital del Baix Camp, després de molts anys de complicacions econòmiques i esperes, algunes provocades fins i tot per la pandèmia del coronavirus. La gestió municipal per part del consistori del CMQ era un pilar a tenir en compte en el traspàs de l'Hospital de Sant Joan. Des de la regidoria de Salut, apunten que l'equipament està quasi tot enllestit, encara que assenyalen que queden pendents algunes ampliacions.

De moment però, no s'ha concretat quan arribaran aquestes ampliacions, així com tampoc s'ha ampliat la plantilla, tot i que no es descarta fer-ho a llarg termini si l'activitat al centre s'incrementa. En total, s'han destinat més de dos milions d'euros per preparar l'equipament de l'antic hospital. D'altra banda, seguirà operatiu l'equipament del carrer Gaudí, on principalment s'hi destina l'activitat quirúrgica. 
 

Paraules clau:

CMQ

Notícies relacionades