Back to top

El trasllat del CMQ s'endarrereix fins a final d'any

El trasllat del Centre Mèdic i Quirúrgic de Reus a l'antic hospital s'endarrereix fins a finals d'any. En una visita d'obres, aquest matí, la direcció del centre ha reconegut aquest retard, tot i que ha tret pit de les millores en serveis i equipaments, com l'augment en nombre de boxs d'urgències. De fet, l'endarreriment en la seva posada en marxa se situaria en gairebé un any.
Carles Busquets, arquitecte CMQ.

Les obres de l'antic hospital que ha d'acollir el Centre Mèdic Quirúrgic de Reus s'allargaran fins al mes de juny. Així ho ha reconegut la directora del centre, Maria Àngels Rius, aquest divendres en una vista obres. Un fet que endarrereix també el trasllat dels pacients i de l'activitat ambulatòria fins a finals d'any. Aquesta primera fase d'obres es va iniciar el passat novembre amb un pressupost d'1,2 milions d'euros.

Els treballs de rehabilitació de l'antic hospital permetran ampliar el nombre de boxs d'urgències, que es passarà de 2 a 5. També es comptarà amb 25 despatxos de consultes, una xifra que supera l'actual.  

El trasllat del CMQ també preveu una segona fase d'obres, que ara es troba en estudi, que ha d'incloure el bloc quirúrgic i la planta d'hospitalització. Un projecte que, si prospera, estaria enllestit en 2 o 3 anys, per tal d'executar-lo.

Paraules clau: