Back to top

Tres dies d'amor i lletres a Cambrils

Sant Jordi es viu arreu del país d'una manera especial. En el cas de municipis més petits, com és el cas de Cambrils, els botiguers i les llibreries han avançat la diada per poder competir amb ciutats més grans. Situats al passeig marítim, les parades i entitats són al carrer des de fa un parell de dies.
Sant Jordi a Cambrils

Els raigs de sol han il·luminat finalment la costa de Cambrils en una diada de Sant Jordi on, com és tradició, els llibres, les roses i els dracs en són els protagonistes. Aquest any, com a novetat, les parades s'han instal·lat al passeig marítim durant tres dies i han captat l'atenció dels turistes i els cambrilencs que un any més han passejat al costat dels vaixells del port.

Tot i que les roses preferides són les vermelles, la venda de grogues segueix a l'alça, d'entre les multicolors i els rosers.

"El fill de l'italià" de Rafael Nadal, "Digues un desig" de Jordi Cabré o "Mentida" de Care Santos són alguns dels títols amb més previsió de vedes. A més a més, "Los secretos de Alexia" de la cambrilenca Susana Rubio o els de temàtica política relacionats amb el procés.

A banda de les tradicionals parades, també se n'hi inclouen d'artesans, activitats per nens i signatures de llibres d'escriptors locals.