Treuen petroli a Almería

El CF Reus s'imposa (0-1) a l'Almería gràcies a un gol de Borja Fernández al minut 34'. Els roig-i-negres escalen fins a la desena posició de Segona Divisió amb 15 punts. El conjunt d'Aritz López Garai se situa 5 punts per sobre del descens i a 4 del play off d'ascens.
gol borja

El CF Reus ha tret el màxim rendiment en una de les poques ocasions que ha tingut a l'estadi Juegos del Mediterráneo. Borja Fernández ha aprofitat una pilota morta a la frontal de l'àrea a la primera part per donar la victòria als roig-i-negres. El triomf permet als reusencs situar-se a la meitat de la taula i respirar amb tranquil·litat. El conjunt d'Aritz López Garai ocupa la desena posició amb 15 punts, cinc per sobre de les posicions de descens i a quatre del play off.

En el primer temps, Almería i CF Reus han anat intercanviant la possessió de la pilota a mesura que han avançat els minuts. El conjunt andalús ha tingut la primera aproximació de perill al minut 7' encara que Badia ha aturat l'ocasió sense problemes. Els reusencs ho han provat mitjançant Miramón, molt actiu per la banda dreta, però el xut ha sortit per dalt de la porteria de René. Al minut 21' Ricardo Vaz ha caigut estès sobre la gespa i ha hagut de ser substituït. L'extrem portuguès ja s'havia queixat uns minuts abans del genoll i no ha pogut aguantar més. En el seu lloc ha entrat Fran Carbia. Els roig-i-negres han gaudit de la pilota però sense inquietar la porteria de René. En canvi, l'Almería ha anat a més i ha començat a apropar-se amb perill. Nano ha estat a punt de marcar al 31' després d'una pèrdua de pilota de Juan Domínguez i Nauzet ha posat a prova a Badia el següent minut.

Tot i això, el primer en inaugurar el marcador ha estat el CF Reus. Al minut 34' Álex Menéndez ha obrat una jugada personal des de la banda esquerra. El lateral ha centrat i la defensa andalusa ha refusat l'esfèric. La pilota ha quedat morta a la frontal de l'àrea i Borja Fernández ho ha aprofitat per retallar i definir a la perfecció. Un xut inapelable, impossible per René. El gol ha deixat estabornit a l'Almería i tot i intentar-ho en diverses ocasions no ha fet tremolar la defensa roig-i-negra.

En el segon temps l'Almería ha continuant dominant l'encontre però sense inquietar al CF Reus. L'equip andalús ha insistit de totes les maneres però s'ha trobat davant un conjunt roig-i-negre molt seriòs en defensa. Els homes d'Aritz López Garai s'han mostrat molt ben ordenats sobre la gespa de l'estadi Juegos del Mediterráneo i han anat desesperant als locals. Els reusencs han gestionat a la perfecció el 0-1 a favor i han mantingut sota control el guió del partit. Sense trobar la porteria però tampoc sense patir en defensa. La segona part ha acabat amb cap ocasio perillosa per part dels dos equips i amb aquest resultat el CF Reus ha aconseguit 3 punts molt importants.

Amb aquesta victòria el CF Reus Deportiu se situa a la desena posició amb 15 punts, al bell mig de la classificació de Segona Divisió. Els roig-i-negres estan situats 5 punts per sobre del descens i a tant sols 4 punts de les posicions de play off. El proper partit del conjunt d'Aritz López Garai serà diumenge 29 d'octubre a les 20:00 hores a l'Estadi Municipal contra el Real Valladolid.

La fitxa del partit

UD Almería: René; Fran Rodríguez (Motta 80'), Owona, Joaquín, Nano (Estupiñán 73'); Mandi, Rubén Alcaraz, Gaspar, Nauzet Alemán (Corredera 73'), Pozo i Juan Muñoz

CF Reus: Edgar Badia, Miramón, Olmo, Atienza, Menéndez, Tito, Borja Fernández, Juan Domínguez, Querol (Campins 78'), Ricardo Vaz (Fran Carbia 23') i Lekic (Edgar Hernández 67')

Gols: 0-1 Borja Fernández (38')

Targetes: pel visitant Borja Fernández (57'), Edgar Badia (76')

Incidències: partit corresponent a la jornada número 11 de Segona Divisió, disputat a l'estadi Juegos del Mediterráneo amb la presència de 7.003 espectadors.