Back to top

Última oportunitat per conquerir l'OK Lliga

El Reus Deportiu tornarà a rebre aquest dissabte al Liceo. L'objectiu: la lluita per conquerir el títol de l'OK Lliga.
Marc Torra i Raúl Marín en un entrenament del Reus Deportiu

El Palau d'Esports ja està llest per acollir una altra cita no menys important. Mateix escenari, mateix rival però diferent repte. El Reus Deportiu pot tornar a reenganxar-se en la lluita per l'OK Lliga si aconsegueix vèncer aquest cap de setmana el Liceo.

Els de Juan Copa viatjaran ressentits a Reus amb el record encara present del bany de gols de la setmana passada. Si els roig-i-negres aconsegueixen superar altre cop als verds, se situarien a un punt dels gallecs, que ara mateix són segons a la classificació d'aquesta lliga regular.

"Sabem que el repte de la lliga és molt complicat", explica Joan Salvat, jugador del Reus Deportiu, "El Reus però no es donarà per vençut, anirem pas a pas. El primer, guanyar al Liceo aquí a casa".

Els culers són qui encapçalen la classificació amb 60 punts, dos punts per sota es troba el Liceo, amb 58. El Reus amb la victòria d'aquest cap de setmana podria retallar les distàncies fins a un punt del seu proper rival, i la lluita per conquerir el títol tornaria a ser una realitat entre Reus i Barça.

Davant aquesta última oportunitat, el club ha volgut tornar a fer una crida a la seva afició, i en senyal d'agraïment al suport rebut la passada setmana, l'entrada tornarà a ser de dos euros dissabte a les nou del vespre al temple roig-i-negre.