Back to top

Últims dies per inscriure's a la jornada Motivation Day

FiraReus ultima els preparatius per la jornada Motivation Day, dedicada a la felicitat a l'empresa i que es fa coincidir amb el tercer dilluns de gener, una data que en els darrers anys s'ha popularitzat com el dia més trist de l'any o Blue Monday.
Últims dies per inscriure's al Motivation Day

Professionals dedicats a la motivació i la felicitat a les empreses explicaran les seves experiències i els casos d'èxit de corporacions que apliquen el model d'empresa feliç'. L'objectiu és facilitar eines per millorar la productivitat i generar un impacte positiu en la responsabilitat social de les empreses.

El programa del Motivation Day preveu la realització de tallers, conferències i monòlegs. El preu d'inscripció són 30 euros que inclouen l'esmorzar i dinar. Les activitats i l'horari previst és el següent:

PROGRAMA:

8.45 h – 9.15 h Acreditacions

9.15 h – 9.30 h Presentació a càrrec de Dani Revenga, director de l’Indicador d’Economia.

9.30 h – 10 h Conferència inaugural: "Empresa feliç, una altra moda?", amb Antoni Armengol, director de RRHH a Elring Klinger.

10 h – 11 h Taula Rodona al voltant de casos d’èxit: Jesús Fernández, Talent Manager de Viajes para ti (Esquiades.com & BuscoUnChollo.com), Cecilia Coll, Responsable de Persones amb Valors a Laboratorios Quinton; i Noelia Vázquez, Directora de RRRHH i Comunicació a ELIX Polymers.

11 h – 11.30 h Coffee Break

11.30 h – 12 h Conferència: "La empresa del futuro ya existe: nuevos modelos de gestión enfocados en las personas", a càrrec d'Alex Ríos, CEO de Happy Force i professor a ESIC.

12 h – 13 h Taula Rodona: "Petites accions amb molt de valor!". Moderador: Toni Solé, soci director de The Smart Group. Jaume Aguadé, responsable de RRHH a Messer Ibérica de Gases, Josep Forcadell, director comercial de Vopak Terquimsa, i Jaume Gurt, Director de Negoci a TeamEQ.

13 h – 13.45 h Monòleg: "Terapia Alternarisa", amb Xavier Castells, còmic del canal de Tv Comedy Central.

13.45 h – 14 h Tancament i cloenda a càrrec de Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus.

14 h – 15 h Dinar de networking

El Motivation Day està dirigit a perfils professionals com gerents, directius, caps de departaments, psicòlegs, emprenedors i coachs, entre d'altres. 

Els interessats poden trobar més informació i formalitzar la seva inscripció a la pàgina web de firaReuswww.firareus.com.

Notícies relacionades