Back to top

Una empresa de càtering reusenca se suma a la marca Cuina Catalana

MARIA LUCEA

L’empresa de restauració reusenca Cuina Gestió, encarregada  del càtering per a menjadors escolars i altres col·lectivitats, s’ha sumat avui a la marca Cuina Catalana. Sota aquest segell l’empresa també se suma a la candidatura UNESCO Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat.
Tot això ha coincidit amb el recent premi que va rebre ahir el Celler de Can Roca, que torna ser el millor restaurant del món segons la revista anglesa “Restaurant Magazine”.

Sota els valors d’una cuina saludable i tradicional l’empresa Cuina Gestió distribueix i elabora menús per a 115 menjadors, ja siguin escolars, per a empreses o altres col·lectius. La seva tasca els ha portat a treballar per tot Catalunya i ara han volgut fer un salt i adherir-se al segell de garantia Marca Cuina Catalana.
Els motius: fomentar la pedagogia culinària i patrimonial.

Per altra banda, des de la Fundació Institut Català de la Cuinai de la Gastronomia reivindiquen la importància d’aconseguir el reconeixement dela UNESCOper a no perdre aquesta tradició.

Aquest projecte es va engegar al 2011 i la seva intenció es presentar la candidatura el proper 2017, comptant amb els suport d’empreses vinculades al projecte i al seu model com ho és Cuina Gestió.