Una de freda i una de calenta pel Club Futbol Reddis

El Club Futbol Reddis està fent una temporada molt irregular. Aquest cap de setmana els blanc-i-blaus han caigut derrotats per ni més ni menys que 1 gol a 4.
Els jugadors del Reddis a punt per sacar després d'un gol dels torrencs

Els del Baix Camp no han tingut opcions davant un Torredembarra que ha sortit bolcat a l'atac des del minut 1. Al minut 4, els de Javi Ortega ja perdien per 0 a 1. Els reusencs no han sabut reaccionar amb el gol i els torrencs han arribat a estavellar la pilota al pal fins a tres ocasions en cinc minuts.

Tant de jugar amb foc el Reddis al final s'ha cremat. Jose ha fet un doblet per posar el 0 a 3 abans d'arribar al descans i, tot i un gol en pròpia porta a favor dels reusencs, el marcador ha acabat amb 1 a 4.

Amb aquest resultat el conjunt de Javier Ortega suma la desena derrota de la temporada i ocupa la setena posició de la segona catalana. La setmana vinent es desplaçaran al camp de l'Hospitalet, onzè classificat del Grup 6 de la Segona Catalana.