Back to top

Una onada d'intents de robatori preocupa els veïns del barri Mare Molas

Fins a quatre establiments d'alimentació s'han trobat amb les persianes forçades i entreobertes, i en un cas els lladres han aconseguit entrar a la botiga, han pres tota la caixa i han causat greus destrosses.
Fins a quatre establiments d'alimentació s'han trobat amb les persianes forçades

Fins a quatre comerços del barri Mare Molas s'han trobat amb la persiana apujada i la porta forçada en els darrers dies. Encara que en la majoria dels casos els lladres no han aconseguit entrar, sí que ho han fet a la Fleca El Parc. El dimarts al matí, els propietaris es van trobar el motor de la persiana trencat i la finestra oberta. Els lladres es van emportar la caixa sencera i van causar greus destrosses al local. Aquesta no és una situació habitual al barri Mare Molas, però ha servit per despertar un cert malestar i disconformitat entre els botiguers de la zona. "Aquí han intentat entrar i a la botiga de més avall també han intentat rebentar la porta, però no han pogut. Hi deu haver una frontera entre el centre i l'extraradi, perquè aquí de seguretat, vigilància i neteja no en tenim. Paguem impostos igual que al centre, però no en tenim", lamenta el propietari de la Pastisseria Mare Molas, Francesc Torres.

Els veïns reconeixen que el barri és una zona tranquil·la i sense problemes, però que la manca de vigilància i de manteniment dels carrers pot afavorir aquests robatoris. "En termes de seguretat, crec que falten efectius. La Guàrdia Urbana ens ha confirmat que han incrementat la vigilància nocturna al barri arran d'aquests fets", explica el president de l'Associació de Veïns Mare Molas, Diego Garcia.

Tant botiguers com veïns reconeixen que és necessari aquest increment en seguretat, i també demanen urgentment més neteja als carrers i manteniment dels equipaments públics.