Back to top

Una setmana d'activitats per celebrar els 10 anys de Mas Pintat

L'espai de suport a les famílies Mas Pintat celebra enguany el seu desè aniversari. Per commemorar-ho duran a terme diverses activitats entre el 14 i el 20 de maig, coincidint amb la Setmana Internacional de la Família. En destaca una festa infantil a la plaça de l'Abat Oliva el dia 15 de maig.
Una setmana d'activitats per celebrar els 10 anys de Mas Pintat.

Mas Pintat va néixer el 5 de maig de 2008 i, ara, celebra el seu desè aniversari amb la voluntat d'arribar a nous públics. Per commemorar aquesta trajectòria la han organitzat una setmana d'activitats que es duran a terme entre el 14 i el 20 de maig. Aquestes coincidiran amb la Setmana Internacional de la Família. Les jornades estan dirigides a tots els públics, infants, pares i avis. La regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Reus, Maria Dolors Sardà, ha destacat que 'el dia Internacional de la Família ho centrem tot a la plaça Abat Oliva amb la companyia de circ L'Apicirc'.

La celebració arriba amb un balanç positiu d'aquests 10 anys. De fet, des del 2008 ha crescut exponencialment el nombre d'usuaris de Mas Pintat. 'Hem passat de deu a 60 famílies setmanals que passen pel centre i calculem que al llarg de l'any passen més de 1.000 famílies', ha afegit Sardà. D'entre les activitats en destaquen també formacions gratuïtes a directors i coordinadors d'escoles bressol i una Jam-session.