Una victòria contra el Girona consola el Reus Deportiu Miró

Els roig-i-negres enceten la segona volta de la competició regular sumant els tres punts davant els sisens classificats a l'OK Lliga. El matx ha finalitzat amb un resultat de 3 a 0 a favor dels locals.
Imatge del resultat del partit entre el Reus Deportiu Miró i el Girona Club Hoquei

El Reus Deportiu Miró s'acomiada del 2019 amb una victòria i un títol: la Supercopa d'Espanya d'Hoquei Patins. Els roig-i-negres han disputat l'últim partit de l'any, i el primer de la segona volta contra el Girona Club Hoquei, rival que va sumar els tres punts en el partit d'anada. En aquesta ocasió, han estat els reusencs els vencedors del duel per un resultat de 3 a 0.

Una bona manera de treure's l'amargor després d'una setmana complicada, on van perdre davant el Deportivo Liceo per 1 a 4 i van fer bo l'empat contra l'Sporting Club de Portugal. Després de disputar tres partits en set dies, els de Jordi Garcia marxen de vacances de Nadal fins al mes de gener.

Imatge del partit entre el Reus Deportiu Miró i el Girona Club Hoquei

Vint-i-cinc minuts sense gairebé ocasions

Primera meitat descafeïnada la que s'ha vist al Palau d'Esports per part de tots dos equips. Al Reus li ha passat factura el desgast dels últims dies, així i tot, els roig-i-negres han estat els clars dominadors del matx, sense inquietar, això sí, la porteria de Jordi Llaverola.

Els tirs d'Àlex Rodríguez des de la llarga distància han estat l'única amenaça dels ganxets, mentre que els gironins esperaven pacients l'errada local per culminar un contracop.

Abans d'arribar al descans, s'ha vist l'única acció clara de la primera meitat, amb un penal d'Àlex que Llaverola ha aturat en primera instància. El 27 del Reus ho ha tornat a intentar, però el refús, s'ha estavellat al pal.

Tres gols i porteria a 0

Ja a la represa, el Reus s'ha topat amb el premi del gol quasi en la primera jugada de la segona meitat. En una bona recuperació dels ganxets, César Carballeira ha assistit a Joan Salvat al segon pal, i el capità no ha fallat davant la porteria (0-1).

Un minut més tard, el Girona gaudia d'una ocasió immillorable per empatar el matx des de la pena màxima, tot i que Gerard Pujol no l'ha pogut aprofitar gràcies al mur reusenc.

Al minut 43, una jugada idèntica a la del primer gol, ha acabat amb diana, amb els mateixos protagonistes; César li ha cedit la bola a Salvat, que a plaer, ha fet el 2 a 0 a l'electrònic. Ja les acaballes del partit, la desena falta dels gironins l'ha materialitzat Marc Julià fent el definitiu 3 a 0.

Jordi Garcia, entrenador del Reus Deportiu Miró: "Hem d'estar contents després d'aquesta primera volta amb tantes incidències. Ens mereixíem marxar de vacances amb un somriure".

El Reus Deportiu Miró marxa de vacances de Nadal i no torna fins al dia 5 de gener, on viatjarà fins a Taradell per disputar la Jornada 15 de l'OK Lliga.