Back to top

Una vuitantena de persones participen en el Fòrum d'Inversió CAT SUD

L'Ajuntament de Reus, l'Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona i ACCIÓ organitzen conjuntament aquesta iniciativa.
Una vuitantena de persones participen en el Fòrum d'Inversió CAT SUD

El II Fòrum d'Inversió CAT SUD ha reunit una vuitantena de persones, entre elles inversors i emprenedors, a les instal·lacions de firaReus a l'edifici Tecnoparc. El Fòrum d’Inversió CAT SUD, és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, i ACCIO, que es realitza per segon any consecutiu.

Durant la jornada, els participants han pogut escoltar la conferència "Vull ser business angel" que ha fet el professor d'ESADE, Joan Riera. També s'ha fet la presentació de 5 projectes d'empresa: CreatSens, plataforma sanitària per al diagnòstic renal; Kamleon, que desenvolupa una tecnologia per controlar en temps real l'estat d'hidratació d'una persona, Orchestra Sci, que promou una tecnologia per la separació de CO2 del biogàs i de les emissions de la indústria; Quods, de disseny i construcció d'una màquina mòbil per a la producció d'oli d'oliva; i Treematernity, de d'atenció a la maternitat. A més, s'ha exposat el cas d'èxit de CAPTIO, una start-up de Tortosa que ha desenvolupat un software de gestió de despeses empresarials al núvol i que recentment ha tancat una ronda de finançament per expandir-se internacionalment.

El Fòrum d'Inversió té el seu origen en iniciatives anteriors destinades a posar en contacte fons de finançament i projectes emprenedors, com el Fòrum d'Inversió dipta.cat impulsat per la Diputació de Tarragona i els Fòrums d’Inversió de Tarragona i Reus, promoguts pels ajuntaments d'aquestes dues ciutats. La suma d'esforços i la confluència en un únic esdeveniment permet oferir un punt de trobada més potent entre noves oportunitats de negoci i potencials inversors.