Back to top

Val la pena comprar un vehicle amb motor dièsel?

Encara val la pena comprar un cotxe amb un motor dièsel? Quins avantatges o inconvenients té respecte altres opcions? Aquestes són preguntes que es fa qualsevol persona que està pensant en adquirir un nou vehicle

DIESEL

Gràcies a les tecnologies d'última generació de la marca Peugeot, el dièsel torna a ser una aposta segura.

Peugeot assegura que un motor dièsel contamina menys que un de gasolina. A més a més, també disposa de més avantatges pel que fa al consum: 15-30% menys de carburant que un motor de gasolina i estalvi d'uns 5 cts. per litre, i entre 1 i 3 litres als 100 km.  

Quan s'hauria d'apostar per un dièsel?

1. Si abans ja tenia un dièsel

La nova generació de motors dièsel és encara millor que els motors de gasolina, tan pel que fa al consum de carburant, com en les emissions de CO2. 

2. Si es fan més de 20.000 km anuals

Si es té un baix consum de vehicle dièsel, l'amortització del vehicle rondaria els 3 o 4 anys. 

3. Si es superen els 50 km al dia a la carretera

Peugeot assegura que com més quilòmetres al dia es facin, més compensa adquirir un vehicle dièsel. I és que els quilòmetres llargs beneficien la correcta pujada de temperatura d'aquest tipus de motors. 

motor

4. Si es vol adquirir un vehicle d'un segment elevat

Com més elevat sigui el segment del vehicle, més gran serà la diferència de consum a favor del dièsel. En unes altres paraules, s'amortitzarà abans. 

5. Si es circula amb passatgers o amb el maleter ple

Els motors dièsel disposen d'un par més elevat, arribant a les 1.500 revolucions per minut, el qual facilita l'arrencada i el remolc de pesos elevats. D'aquesta manera, el dièsel és el millor motor en cas d'utilitzar el vehicle diàriament o  manera habitual amb passatgers o amb bastant carga al maleter.

6. Si es busca plaer en la conducció

La suavitat d'un motor dièsel està més que demostrada. I és que aquest ofereix les millors recuperacions a l'hora d'avançar i un major confort quan s'arriba a velocitats mitjanes, sobretot en el cas de vehicles de grans dimensions. 

Arriben els dies VIP Reus

El pròxim 13, 14 i 15 de juny, arriben a Reus, per primer vegada, els dies VIP de Peugeot a Reus. Unes jornades de vendes privades, on es podran adquirir unitats limitades a preus exclusius. 

Per poder participar-hi cal inscriure's prèviament en AQUEST ENLLAÇ

[ ARTICLE AMB EL SUPORT DE JOAQUIN OLIVA REUS ]
 


DIES VIP