Back to top

Valentín Rodríguez vol que la nova junta de la FAVR segueixi les seves reivindicacions

El president de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus deixarà al gener el seu mandat després de 8 anys al càrrec. Rodríguez fa una valoració molt positiva d'aquests dos mandats consecutius, i reconeix que la situació dels barris a Reus ha millorat notablement respecte a 2010.
la junta canviarà al mes de febrer

Després de 8 anys de mandat, el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus, Valentín Rodríguez, s'acomiadarà del seu càrrec. La nova junta directiva agafarà el relleu a l'actual al mes de febrer de 2019, després de la presentació de les noves candidatures i la votació. Durant aquests anys, la Federació ha aconseguit una sèrie dels reptes que s'havien marcat, encara que d'altres com el baixador de Bellissens o les iniciatives contra la pobresa energètica segueixen oberts.

Des de la formació actual es demana que el nou grup directiu continuï amb les tasques i reivindicacions que han quedat pendents. "Hem portat una tasca reivindicativa de millora d'infraestructures i de qualitat de vida, i d'altra banda de col·laboració amb l'ajuntament en campanyes de civisme. S'ha de continuar amb reivindicacions que nosaltres hem engegat, que encara no tenim i que esperem que el proper president tingui la sort de poder visualitzar", explica el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus, Valentín Rodríguez.

L'encara president reconeix que han viscut una època difícil en termes econòmics, sense capacitats d'inversió ni de despesa, però que malgrat això han aconseguit millores importants als barris gràcies a la força reivindicativa de l'entitat. "Tenim la sensació de què deixem una federació millor de la que vam trobar. La nostra intenció inicial va ser la de curar ferides, i després la d'intentar ser una entitat de referència a la ciutat i en aquest sentit hem guanyat moltíssim", afegeix Rodríguez.

Seguint el calendari electoral acordat, l'actual junta presentarà el tancament de l'exercici el dia 17 de gener i l'equip que la substituirà s'escollirà definitivament el 26 de febrer.