Veni, vidi, vici

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu La Fira ha fet un cop d'autoritat al grup C de la Lliga Europea desfent-se del Forte dei Marmi per 2 gols a 4. El conjunt d'Enrico Mariotti ha tornat per la porta gran a la màxima competició de l'hoquei guanyant ni més ni menys que l'actual campió d'itàlia. Malgrat això, els roig-i-negres han suat de valent per endur-se els tres punts.

L'equip local ha estat el primer en avançar-se al marcador mitjançant un penal transformat per Enric Torner. Amb el gol, els italians han continuat imprimint un ritme frenètic i el duel s'ha transformat en un no-parar d'anades i vingudes.

Pedro Henriques ha salvat més d'una ocasió al Reus, i Gnata, porter italià del Forte, també ha fet els deures per la porteria rival. A la segona part, El Reus ha mostrat el seu potencial ofensiu. Matías Platero, després d'una excel·lent passada de Marc Torra, ha empatat el partit al minut 28.

60 segons més tard, Casanovas ha fet capgirar el marcador pels reusencs. El Forte dei Marmi s'ha vist obligat a fer una passa endavant i el Reus ho ha aprofitat provocant faltes. En la desena, Raül Marín no ha fallat l'oportunitat de la directa situant l'1 a 3 a favor del Reus.

Aquesta diana ha deixat pràcticament sentenciat un partit que ha acabat de rematar Marc Torra al minut següent. Enric Torner, a falta d'un minut, a posat el 2 a 4 definitiu.

El proper partit del Reus en Lliga Europea serà el proper dissabte 26 de novembre al Palau d'Esports contra l'Sporting de Lisboa, que s'ha imposat 5 a 1 al Dinan Quévert.