Back to top

Vermut, olives i patates en una llonganissa Km 0

ARIADNA ESCODA

Elements tan reusencs com el vermut, les olives i les patates de la Patateria Laurie faran pinya demà en una llonganissa de proximitat. En aquest format creatiu i en el marc de la Vintena Festa de l'Oli Nou de Reus, la carnisseria Casa Borrull prendrà part en l'esmorzar popular amb una llonganissa que mescla l'originalitat amb la qualitat. La seva participació es defineix any a any pel seu ingeni.

Durant l'esmorzar popular de la Fira de l'Oli Nou de la DOP Siurana que tindrà lloc demà a partir de les deu del matí, s'esperen repartir fins a 3.500 llonganisses. Per poder-les elaborar, s'han utilitzat 6 litres de vermut Or del Camp, 15 quilos de patates i 15 d'olives, 320 de carn de porc Ral, un poc de sal i finalment, 650 metres de budell de corder. En tot, no hi ha ni conservants ni colorants. 

Per evitar que passi com l'any passat, quan es van esgotar ràpidament les existències, Quim Borrull dóna un parell de consells als assistents.

Amb tot, aquesta serà una de les altres gustoses excuses per tastar els diferents olis Denominació d'Origen que es concentraran entre avui i demà a la plaça de la Llibertat.