Back to top

Vermuts Miró fomenta la presència de bars i restaurants al Tomb de Reus

Les dues entitats han signat un conveni on els establiments de restauració podran formar part de l'associació comercial gratuïtament.
Més presència d'establiments de restauració al Tomb de Reus amb Vermuts Miró

El Tomb de Reus i Vermuts Miró han signat un conveni de col·laboració per tal que els establiments del sector de la restauració es puguin adherir a l'entitat comercial. L'acord estableix que Vermuts Miró es farà càrrec de les quotes dels bars i restaurants que vulguin associar-se al Tomb de Reus. D'aquesta manera aquests establiments es podran beneficiar gratuïtament de les accions promocionals que l'entitat comercial organitza. De forma genèrica, el sector de la restauració ja s'ha inclòs en la planificació de les campanyes de l'associació però s'estan gestant projectes més específics pensats exclusivament per a la  promoció del sector de la restauració de a la ciutat. El Tomb de Reus calcula que prop d'un centenar d'establiments s'adheriran a l'entitat gràcies a aquest acord, sumant-se d'aquesta manera als dos-cents socis que ja en formen part.

Gemma Monné, presidenta del Tomb de Reus ha manifestat que "fomentem així que s'adhereixin a l'associació més gran de la ciutat en l'àmbit comercial amb l'únic condicionant tingui una presència destacada en aquests establiments que es vulguin adherir a l'entitat".

Per la seva part, Carles Prats, gerent de Vermuts Miró ha afegit "nosaltres considerem que la marca Vermuts de Reus és un segell d'alta distinció i anar acompanyat de les entitats de la ciutat com en aquest cas amb el Tomb de Reus, ens ajuda a reforçar aquest efecte".

Paraules clau:

Notícies relacionades