Back to top

Vespre musical a Reus amb el Vermusic i Fito Luri

Diverses propostes musicals han amenitzat aquest divendres la capital del Baix Camp com Line Up Quintet, emmarcat dins del cicle Vermusic o l'activitat Rosaura, La Filla del Campaner de Còdol Educació.
Fotografia Vermusic amb l'actuació de Line Up Quintet

Conèixer la Llegenda de la filla del campaner a través de cançons i en un escenari tant especial com és el Campanar de la Prioral de Sant Pere. Prenent en context l'entrada de les tropes del rei Felip IV a la ciutat de Reus, Fito Luri és l'encarregat de desgranar la tràgica història de Rosaura i el malvat capità amb versos inspirats en la llegenda que Claudi Montanya va publicar el 1920 a la Revista del Centre de Lectura. Una visita musical pel campanar emmarcada per unes vistes privilegiades, tot plegat acompanyat d'una tast de vi. Còdol Educació és l'encarregada d'organitzar aquesta experiència gastro-musical que se celebrarà cada divendres dels mesos de juliol i agost.

Fito Luri al Campanar de la Prioral de Reus actuant per a l'activitat Rosaura La Filla del Campaner de Còdol Educació

Per altra banda, aquest divendres també s'ha celebrat una altra concert al marc del cicle musical Vermusic. En aquesta ocasió, la formació de jazz Line Up Quintet ha estat qui ha emocionat el públic situat al claustre de l'I.E.S Salvador Vila-seca. El grup musical esta format entre artistes catalans i holandesos i han ofert un recull dels millors temes de jazz amb tocs moderns. L'actuació ha venut pràcticament totes les entrades i els diners recaptats van destinats integrament a la Lliga Contra el Càncer.