Victòria d'alçada per seguir vius

SILVIA ANDREO

El club de futbol Reus Deportiu ha guanyat 2 a 1 aquest diumenge l’Hèrcules, en un dels partits més importants de la temporada i continua aspirant a la promoció d’ascens. Colorado i Ramon Folch amb dos gols de cap han donat tres punts importantíssims al conjunt de Natxo González que es queda a dos punts del play-off.

Jesus Olmo ha tornat a l’onze després d’una lesió i Xisco ha jugat de nou a l’Estadi Muncipal després de dos mesos.

Les opcions del Reus per seguir lluitant pel play-off passaven per guanyar aquest diumenge. Els roig.i-negres han respòs de la millor forma, Amb victòria, deplegant un bon joc, pressionant i deixant poques opicons a un gran equip com l’Hèrcules.

El tècnic basc ha tornat a confiar en Colorado d’inici, i l’andalús li ha retornat la confiança amb un gran gol de cap al minut 21 després d’una bona centrada de Cassama. El lateral portugués ha tingut avui via lliure per la banda i amb l’ajuda d’Edgar li han deixat una bona pilota a Oscar Rico per fer el segon, però l’extrem ha disparat alt. Amb el 1 a 0 regnant al marcador s’ha arribat al descans.

A la segona part, els alacantins han sortit a per l’empat. El Reus li ha cedit el domini de la pilota i ha buscar fer mal al contraatac. Edgar Hernández casi ho aconsegueix però ha estat Ramon Folch qui ha perforat la porteria visitant al minut 70 després que Miguel Marin pengés la pilota al punt de penal.

Quan semblava que el partit estava sentenciat Miñano ha fet lluir Edgar Badia i Fran González al 88 ha marcat el 2 a 1. Malgrat el gol visitant l’afició gaudia de l’espectacle i de la victòria. L’entrenador de l’Hercules, Manolo Herrero mirava el rellotge per si quedava temps per l’empat però ha arribat el final i les abraçades perquè els 3 punts s’han quedat a Reus.

El somni del play-off segueix intacte, ara cal guanyar a Valencia per seguir vius. Queden només 4 finals.