Maneta a Badalona

La Fundació Futbol Base Reus s'ha imposat amb comoditat (0-5) al conjunt del barcelonès, en un duel que s'ha acabat a la mitja part.

Tres setmanes després de l'últim partit, la Fundació Futbol Base Reus ha tornat a la competició de la millor manera possible: amb una victòria contundent al camp del Badalona (0-5). En un duel sense massa història, les d'Adrián Calderón han sentenciat l'enfrontament abans del minut 20 de la primera part. Irati Lazcano amb un hat-trick i Carla Vázquez han marcat les primeres quatre dianes roigs-i-negres, mentre que Natàlia Àlvarez ha firmat el cinquè i últim gol al minut 41.

Retirada i victòria

A la mitja part, el Badalona ha comunicat a l'equip arbitral que tenia cinc jugadores lesionades i que, per tant, no podien continuar jugant. D'aquesta manera, els col·legiats han decretat el final del partit amb victòria per la Fundació. Amb aquesta victòria, les ganxetes sumen 24 punts i continuen a la zona tranquil·la de la classificació.

El pròxim partit de les reusenques serà contra el Girona. Un duel que es jugarà dissabte a l'Estadi (12:00 h), i que es podrà seguir en directe per Canal Reus.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix