Victòria per posar punt i final a la pretemporada

ADRIÀ MORTE

El Club de Futbol Reus Deportiu ha posat punt i final a la pretemporada amb una victòria davant la Unió Esportiva Llagostera. Els roig-i-negres s'han imposat gràcies a un gol de Pichu Atienza i un altre del davanter Edgar Hernández. Ara, totes les mirades estan posades en el debut a segona divisió el proper dissabte a les 7 de la tarda contra el Mallorca.

L'ombra de la derrota contra el Lleida per 0 gols a 2 en el darrer amistós ha mig aparegut per Palamós. El Llagostera s'ha acostat amb perill a l'inici del partit però no ha anat a més. Un segur Codina i la defensa del Reus han esvaït tots els fantasmes. El primer en aparèixer ha estat Ramon Folch amb una rematada que ha sortit desviada. Una de les úniques ocasions d'una primera meitat molt ensopida. A la represa, Jorge Díaz ha avisat amb perill amb un xut des de fora de l'àrea i Miramón ha posat a prova Ratti, el porter del Llagostera, que ha enviat el xut a còrner. De fet, aquesta jugada ha estat l'origen del 0 a 1.

Pichu Atienza ha obert el marcador amb una excel·lent rematada de cap al minut 63 de partit. El Llagostera no ha tirat la tovallola i ha fet exigir de valent a Jordi Codina que s'ha mostrat intractable a la porteria. Segurs en defensa, només ha calgut ampliar el marcador, i així ha estat. En el primer intent d'Edgar Hernández l'àrbitre ha xiulat falta sobre el porter rival.

Això si, a la segona el davanter centre del Reus s'ha tret l'espina i ha aprofitat un refús de Ratti per encarrilar el partit a falta de 15 minuts. Victòria per posar punt i final a la pretemporada. Ara toca pensar en el debut a La Liga123.