Back to top

Vila-seca crea un fons de contingència d'emergència social de 250 mil euros

L'estat d'alarma i el confinament decretats per Pedro Sánchez han paralitzat molts sectors de l'economia, entre els quals el turisme. Si bé la Setmana Santa ja es dona per perduda a causa del coronavirus, els municipis més turístics de la Costa Daurada posen ara les esperances en les vacances d'estiu. De moment, però, la realitat del dia a dia obliga les autoritats locals a prendre mesures per pal•liar els efectes de la pandèmia.
ajuntament de vila-seca mesures coronavirus

La realitat és la que és, i malgrat les preocupacions futures per a la recuperació econòmica un cop superada l'emergència sanitària, ara toca activar mesures per front a les necessitats més immediates.

I en aquesta tessitura és en la que treballen els alcaldes de la zona. En el cas de Vila-seca, per exemple, el govern local ha decidit crear un fons de contingència extra que se suma a la partida que ja inclou els pressupostos.

250 mil euros en un fons de contingència per emergència social

El sector turístic confia en les vacances d'estiu 

Pel que fa a l'economia local, molt enfocada al tercer sector i al turisme, l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, afirma que la Costa Daurada és un destí turístic potent, i que malgrat l'expansió del coronavirus i la gestió que se n'està fent en les diferents administracions competents, creu que la imatge del municipi i del territori, en general, no en quedarà afectada.

A curt termini, segons Segura, Vila-seca no té previst ni hospitals de campanya ni habilitar hotels per atendre malalts, ja que creu que el sistema sanitari aguantarà la crisi sense haver-se de mobilitzar nous recursos, però que si calgués, afegeix, estan preparats per fer-ho.  

canalreus a telegram

Notícies relacionades