Back to top

Vinyols i els Arcs tindrà un club de tennis platja pioner a tot l'Estat

Aquest divendres dia 12 de setembre, els joves emprenedors de Crisal SL, Cristóbal Ramírez i Albert Viñas han signat amb l’Ajuntament de Vinyols i els Arcs la concessió d’un solar ubicat a pocs metres de l’Ajuntament de Cambrils, just davant del Pavelló d’Esports cambrilenc.

La intenció d’aquests joves empresaris és construir el primer club indoor estatal de tennis platja, i difondre un esport que segons ells mateixos, patirà un fort creixement en un futur proper.

Així doncs, l’objectiu principal d’aquests dos practicants del tennis platja és fomentar l’esport i convertir-se en un centre de referència a nivell estatal.

El complexe també comptarà amb quatre pistes de pàdel, gimnàs, zona de jocs pels petits i una cafeteria. La ubicació tant pròxima d’aquest poliesportiu amb el pavelló municipal d’esports de Cambrils i d’algun altre complexe de Pàdel ha provocat cert malestar en alguns cambrilencs, tot i que els dos joves emprenedors li treuen importancia al assumpte i creuen que serà positiu pel territori.

Viñas i Ramírez esperen que el complexe estigui ja en marxa a la primavera del 2014. Una iniciativa en que tots els costos aniran a càrrec dels adjudicataris del solar.