Back to top

El voleibol troba el seu lloc a l'estiu reusenc

Durant dues setmanes el Club de Voleibol de Reus ofereix un campus d'iniciació on nens i nenes poder perfeccionar la seva tècnica. D'aquesta manera, els joves esportistes segueixen entrenant durant l'estiu, o coneixen una disciplina fins ara desconeguda per ells.
Campus voleibol

Partits de voleibol, perfeccionament de la tècnica, jocs d'aigua, i estades a les piscines municipals. Totes elles són algunes de les activitats que ofereix el campus d'estiu del Club Voleibol de Reus. Destinat a nens de 8 a 16 anys que vulguin continuar practicant el seu esport preferit, aquest campus es dirigeix també a aquells que ho fan per primera vegada.

Els esportistes comencen el matí realitzant elements d'acondicionament físic i tècnica. Després de l'esmorzar practiquen activitats més lúdiques com jocs poliesportius i activitats d'aigua, sempre amb el voleibol com a protagonista.

Durant aquests dies encara estan obertes les inscripcions per apuntar-se a la última setmana d'activitats del campus. El club començarà els entrenaments a l'agost, amb l'esperança que la família del voleibol a Reus creixi.  

Paraules clau: