Back to top

Vuit detinguts per robatoris amb violència a Reus

Els Mossos d’Esquadra detenen vuit persones a Reus per robatoris amb violència. Els delictes van tenir lloc entre el 22 de juny i el 30 de juliol, i consistien en estrebades de joies, carteres o telèfons mòbils. Un dels detinguts ja ha ingressat a la presó.

El carrer de la Riba o el de La Pobla de Mafumet, tots dos al barri d’Horts de Miró, han estat escenari de robatoris violents l’últim mes i mig. En aquest sentit, durant els mesos d’estiu els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus han activat un dispositiu conjunt per prevenir fets com aquests, i com a resultat ja han detingut 8 persones.

Es tracta de 2 adults i 6 menors, de nacionalitat marroquina i sud-americana, que haurien comés 8 robatoris amb violència o intimidació a la nostra ciutat entre el 22 de juny i el 30 de juliol. Bàsicament estrebades de joies, carteres o telèfons mòbils i majoritàriament a gent gran.

Des de l’associació de veïns d’Horts de Miró asseguren que no hi ha alarma social al barri, i que tampoc han notat un increment de fets delictius a la zona. Tot i això, des dels cossos de seguretat fan una sèrie de recomanacions per mirar d’evitar els robatoris.

Els 6 menors detinguts han passat a disposició de la Fiscalia de menors, mentre que dels 2 adults, un ha ingressat a la presó, i l’altre està en llibertat amb càrrecs.