Back to top

Xavi Pascual imparteix un clínic de bàsquet a Reus

L'exentrenador del Barça i del Panathinaikos, Xavi Pascual, ha visitat la ciutat de Reus amb motiu de la Ciutat del Bàsquet Català 2019.
L'entrenador Xavi Pascual al Pavelló Olímpic de Reus

Després de més 20 anys donant instruccions des de la banqueta, l'entrenador de bàsquet Xavi Pascual està vivint uns mesos atípics. I és que des que el passat mes de desembre el Panathinaikos rescindís del seu contracte, després d'una contundent derrota davant el Real Madrid, l'exentrenador blaugrana està impartint diverses xerrades sobre la seva experiència al capdavant d'un equip professional arreu d'Europa.

Una cinquantena d'entrenadors de la demarcació de Tarragona també han gaudit i han après al costat de Xavi Pascual, gràcies a un clínic que l'entrenador ha impartit al Pavelló Olímpic de Reus. De fet, Pascual ha reivindicat el paper d'aquest volum d'entrenadors que no es troben en categories professionals.

Xavi Pascual ha assegurat que el seu futur encara no està escrit, malgrat que té diverses opcions sobre la taula. El que sí que té clar l'entrenador català és que sigui quin sigui el projecte que agafi ha de ser un projecte que el torni a il·lusionar.