Back to top

El Xou Gran del Reus, preparat pel gran esdeveniment de l'any

Les patinadores roig-i-negres viatjaran a Barcelona per competir als World Roller Games. L'objectiu: tornar a aixecar la copa del món, com ja van fer l'any 2012.
Imatge del Grup Xou Gran del Reus Deportiu en el Campionat d'Espanya

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Fa set anys que el Grup Xou Gran del Reus Deportiu va obtenir la millor puntuació del món a Auckland, Nova Zelanda. Aquell mundial va suposar un abans i un després en la carrera de les seves patinadores i el club de la ciutat es va convertir en un referent del patinatge artístic arreu dels cinc continents. Perquè no tornar-ho a repetir enguany?

Amb aquesta mentalitat afronta la nova generació ganxeta els World Roller Games de Barcelona 2019, el mundial que engloba totes les disciplines sobre rodes del món. Les roig-i-negres van veure perillar el bitllet que els hi donava accés a la competició en el Campionat de Catalunya, on van ser quartes, però finalment, una molt meritòria tercera posició en l'estatal els hi ha garantit el pas a la final decisiva.

El Reus Deportiu competirà el diumenge 14 de juliol amb la coreografia "Equality", una partida d'escacs on totes acaben guanyant. En la posada en escena hi veurem modificacions respecte a actuacions anteriors.