Back to top

Yamaha Folch torna a fer història

ANNA SÁNCHEZ

L'equip de Reus, Yamalube Folch Endurance, torna a fer història en el 24 hores de Catalunya de Motociclisme. L'equip va sumar la seva desena victòria, la segona consecutiva, després de completar 733 voltes amb la seva Yamaha al Circuit de Barcelona - Catalunya, celebrat aquest diumenge.

D'aquesta manera l'equip reusenc Yamalube Folch Endurance s'ha proclamat guanyador del Circuit de Barcelona - Catalunya, en sumar la seva desena victòria, la segona consecutiva. La prova s'ha disputat aquest cap de setmana en la 22a edició de les 24 hores de Catalunya de Motociclisme. La victòria ha anat a càrrec dels pilots Arturo Tizón, Pedro Vallcaneras, Xavier Pinsach i Eduard Ullastres, després de completar 733 voltes amb la seva Yamaha. Els pilots han destacat la complexitat de la jornada.

La prova tenia com a gran al•licient viure un duel entre els dos equips amb millor palmarès d'aquesta cursa: els Yamaha Folch i Suzuki Català, amb nou i sis victòries respectivament abans d'aquesta edició. L'equip reusenc, però, ha liderat en tot moment la cursa. Una fita que segons el conjunt han aconseguit per fi a Catalunya.

Durant la cursa, mentre els primers rodaven amb ritme constant i sense contratemps, Suzuki patia un autèntic calvari en la primera hora de la cursa. La caiguda del pilot Lucas de Carolis, els va rellevar fins les últimes posicions. D'aquesta manera els reusencs sumen un nou triomf en el seu palmarés.