Back to top

Scouting

ELS REUS IMPERIALS

Ens apropem a l'escola dels Reus Imperials​. Van crear la seva base l'any 2012, i des de llavors, no han parat de créixer. Ja són més de 50 i a poc a poc treballen per poder arribar a jugar al primer equip, o qui sap, buscar el somni americà.

 

CLUB ESPORTIU MAS IGLESIAS

Tot i ser l'entitat esportiva més petita de Reus els seus valors són gegants. El Club Esportiu Mas Iglesias està compromès amb l'esport i ha estat seleccionat per participar en un projecte de la Federació Catalana de Futbol. 

 

ARIANA SÁNCHEZ, JUGADORA PROFESSIONAL DE PÀDEL

Ens fixem en una de les figures més importants del pàdel mundial: Ariana Sánchez. Amb només 21 anys porta un palmarès de més d'una quinzena de títols i fa només tres setmanes es va proclamar campiona de Catalunya. 

 

L'ÀRBITRE DE FUTBOL SALA CRISTÓBAL COLÓN

Normalment els protagonistes d'un camp de futbol o d'una pista de bàsquet són els jugadors, però avui ens hem fixat en el paper de l'àrbitre. Segons els aficionats del futbol sala, és un dels millors del Camp de Tarragona. Ell és: Cristóbal Colón. 

 

LES GIMNASTES DEL PARE MANYANET DE REUS

Ens colem en un dels entrenaments de les gimnastes del Pare Manyanet de Reus que es preparen per afrontar el Campionat d'Espanya de Gimnàstica Rítmica. Porten entrenant tot l'estiu i cada vegada les sessions són més dures.