Back to top

5 apps per complir els teus bons propòsits

Tots els inicis d'any tenim una llista inacabable de propòsits. Per això us proposem un seguit d'aplicacions per a que pogueu complir-los.
apps

Aquesta setmana Ivan Utgé, col·laborador del Va com Va, ens va parlar d'aquestes apps imprescindibles per complir els bons proposits de l'any

1. Freeletics: Entrenament personalitzat

freeletics

Aquesta aplicació et permet entrenar on i quan vulguis amb un entrenador personal digital. L'app ofereix entrenaments dissenyats per un coach amb plans d'entrenament personalitzats que permeten posar-te en forma sense sortir de casa. 

Play Store - Apple Store


2. Duolingo: Aprèn idiomes

duolingo

Duolingo et permet aprendre idiomes amb jocs i/o activitats per a que tu amb el teu telèfon mòbil puguis anar practicant. L'aplicació s'adapta al teu nivell.

Play Store - Apple Store


3. Storytel: Audiollibres i Ebooks

storytel

Un altre dels propòsits més típics és llegir més, però no tenim temps. Aquesta aplicació et permet escoltar llibres, de manera que amb uns auriculars i la app pots gaudir de qualsevol lectura a qualsevol lloc i moment. T'ho posen fàcil! 

Play Store - Apple Store


4. Respirapp: Deixar de fumar

respirapp

L'Associació Espanyola Contra el Càncer ha creat aquesta aplicació per facilitar deixar de fumar. L'app et dóna pautes per ajudar-te a evitar les ganes de fumar, en especial els primers dies. 

Play Store - Apple Store


5. Cookpad: Receptes de cuina

cookpad

Per a tots aquells que us proposeu millorar la vostra alimentació existeix Cookpad! Aquesta aplicació està plena de receptes de tots els nivells creades per diversos cuiners i cuineres d'arreu del món. 

Play Store - Apple Store


canalreus a telegram