Back to top

Adéu, fins al 2021, al RallyRACC Catalunya-Costa Daurada

El tram que uneix Vilaplana amb la Serra de la Mussara acomiada el ral•li al Baix Camp fins al 2021. Després de quinze edicions consecutives, l'any vinent Catalunya no en serà l'escenari.
Imatge de la 55a edició del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada 2019

La 55a edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada ha fet aquest diumenge l'última parada al Baix Camp. El tram que recorre Vilaplana i la Serra de la Mussara ha estat l'escenari final de la competició enguany, però també d'una cursa que s'acomiada de Catalunya després de quinze anys, els mateixos anys que fa que el primer lloc del podi és conquerit pels pilots francesos.

Aquest 2019 però tot ha canviat, ja que la primera posició se l'ha endut Ott Tänak. El corredor estonià ha guanyat el 'power stage', aconseguint així cinc punts, i el títol de campió del món. Thierry Neuville ha estat segon, i l'espanyol Dani Sordo, tercer. El ral·li tornarà al 2021 per donar pas a altres països que vulguin organitzar-lo la temporada vinent.

El Baix Camp ha aclaparat tot el protagonisme d'aquesta última jornada, que també ha transcorregut per la carretera que connecta Les Irles amb Riudecanyes. En l'edició d'enguany hi han participat un total de 64 equips de 24 països diferents.

Un ral·li marcat enguany per la forta conscienciació ecològica amb el medi ambient. Els campistes han recollit gran part dels residus que han generat durant la nit anterior, i només han quedat per terra deixalles esporàdiques que han estat recollides pels mateixos promotors de l'esdeveniment.  

Notícies relacionades