Back to top

Alforja afronta una onada de robatoris en cases

El municipi d'Alforja està treballant des de fa unes setmanes amb els Mossos d'Esquadra per esclarir els vuit robatoris que han tingut lloc des del passat mes de novembre en diverses cases del poble.
Alforja

Els veïns d'Alforja se senten insegurs després d'una onada de robatoris en habitatges del poble. Des de finals de novembre fins a l'actualitat, s'han denunciat vuit robatoris, la majoria d'ells al carrer Bolcador i al carrer del Mercadal.

Les cases de tots dos carrers donen per la part de darrere a la riera d'Alforja per la qual cosa el consistori creu que els lladres no haurien accedit per l'entrada del municipi sinó per la part de la riera. L'últim robatori es va produir la setmana passada juntament amb les destrosses fetes en quatre cotxes aparcats per buscar en el seu interior.  

Investigació dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra estan treballant en un segon pla i de moment, ja han fet visites i reunions al municipi d'Alforja. Per rebaixar la inseguretat dels veïns, l'Ajuntament també ha facilitat un número de contacte perquè els vilatans comuniquin tot allò sospitós que vegin al poble.

Or i diners

Els robatoris s'han produït en primers i segons domicilis aprofitant el moment en què els propietaris no hi són. En tots els casos, han robat joies d'or i diners.

Paraules clau:

Notícies relacionades