Amb la mirada posada a Europa

El Reus Deportiu Virginias supera el Girona (3-1) i suma la setena victòria de la temporada a l'OK Lliga. Un triomf que serveix per afrontar amb més confiança el retorn a les competicions europees.

Després del desastre a Alcoi, el Reus necessitava un triomf per recuperar confiança i escalar posicions a l'OK Lliga. El Girona, tercer per la cua, semblava un rival propici per assolir la victòria i obtenir bones sensacions per encarar la segona fase de la Lliga Europea que es disputarà a Valdagno (Itàlia) a partir de divendres vinent. En una primera part amb poca feina pels porters, una empenta contra la tanca del visitant Moi Aguirre a Sergi Aragonès amb el temps ja exhaurit ha provocat una petita tangana que s'ha saldat amb blava pel visitant i també, de manera inexplicable, pel jugador reusenc.

Recital des de la directa

A la segona part el Reus ha aconseguit situar-se per davant en el marcador gràcies a la bola aturada. Amb la desena del Girona, Marc Julià amb un aixeca i pica de manual ha anotat la primera diana roig-i-negra (1-0). Vuit minuts més tard, l'olotí ha provocat una blava a Llaverola -que continua jugant amb 47 anys- i ha superat Pau Fernández replicant la mateixa acció que en el primer gol (2-0). A sis minuts i mig pel final, Àlex Grau ha connectat amb Moi Aguirre, que ha assistit Borja Ramon per retallar les distàncies en el marcador (2-1).

Marc Julià ha tingut l'opció de sentenciar el partit des de la directa, però la tercera bola aturada no ha entrat. Ja amb el Girona atacant sense porter, Sergi Aragonès ha situat el tercer i últim gol del duel a cinc segons del final (3-1).

Torna la Lliga Europea

Fa dues temporades, va haver-hi una Final a Nou a Luso, i el curs passat una Golden Cup a La Corunya. Enguany, per fi, torna la Lliga Europea pel Reus Deportiu Virginias. Els de Jordi Garcia viatjaran fins a Itàlia per disputar la segona fase de la màxima competició continental: divendres contra el Valdagno (19:00 h), dissabte contra el Barcelos (16:00 h) i diumenge contra el Braga (14:00 h).