Back to top

Andreu Martín alerta que cal vetllar per garantir l'accés als recursos bàsics

Els socialistes envien una bateria de propostes socials i econòmiques a Carles Pellicer, algunes de les quals, ja s’han posat en marxa.
Andreu Martín

El PSC estén la mà al govern de Reus, de la mateixa manera que ahir ho feia la CUP. , Andreu Martín, el portaveu del PSC a l’Ajuntament de Reus, apunta que encara hi ha consideracions a tenir en compte, i algunes afecten a la població més vulnerable.

El PSC alerta que cal garantir les beques menjador

Els socialistes posen el focus en els problemes de les famílies que disposen de les beques menjador i fa una crida a supervisar la situació d'aquestes persones, en una situació de mínims recurs humans.

'Compte amb la gent gran que és sola a casa'

També demana una supervisió especial per a la gent més gran amb limitacions. En aquest sentit, apunta que l'Ajuntament hauria d'intentar posar els mitjans necessaris de geolocalització i ampliar totes aquelles iniciatives necessàries per poder tenir cura d'aquest col·lectiu.

'Cal vetllar perquè tothom tingui accés als recursos bàsics'

Martín posa sobre la taula la necessitat de garantir que totes les famílies tinguin els subministraments bàsics com l'aigua, la llum i el gas. Així doncs, que es pugui mediar entre els empreses subministradores de llum, gas i aigua per flexibilitzar el pagament de les factures a aquelles persones que no hi puguin fer front. 

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades