Back to top

Ariana Sánchez, a punt per ser la número 1 del món

El 'World Padel Tour' planteja enguany moltes novetats, com el punt d'or o la separació de les Martes, les líders del rànquing.
noticies

Ariana Sánchez es troba més a prop que mai de finalitzar una temporada esportiva com a número 1 del món. En la passada, que ha posat el punt final ara fa just un mes, tant ella com la seva parella esportiva, l'Alejandra Salazar, van quedar terceres al rànquing del World Padel Tour, la competició de referència d'aquesta disciplina.

A més a més, van guanyar l'Estrella Damm Master Final 2019 el torneig rei de pàdel mundial. Aquest 2020 començaran a competir a Marbella, del 29 de febrer al 8 de març jugaran el primer partit. Aquesta serà la prova inaugural d'un any on Sánchez espera complir el somni de proclamar-se com la millor jugadora del món.

Ariana Sánchez: "M'agradaria mantenir-me líder, i alhora seguir gaudint de la competició i del procés de ser-ho".

ari sanchez

Enguany, la reusenca i Salazar iniciaran la competició com a parella número 1 del rànquing, una avantatja que fa que el somni se situï una mica més a prop.

La fase preparatòria passarà per Reus

Del 16 al 23 de febrer el Club Tennis Reus Monterols acull el Campionat de Catalunya de Pàdel per equips, i l'Ariana hi participarà amb l'Ale Salazar, com també ho faran, entre d'altres, les Martes, que ja han anunciat la seva separació. Un canvi que se suma a la incorporació del punt d'or, la novetat del reglament.

Paraules clau:

Notícies relacionades