Back to top

Augmenta el nombre d'inscrits al casal d'estiu de primera infància

Durant el mes d'agost, la majoria dels casals d'estiu tanquen les seves portes. L'Escola Bressol Municipal El Marfull, en canvi, arrenca amb el casal d'estiu de primera infància. Des del 6 fins al 31 d'agost, Mas Pintat ofereix a tots aquells infants menors de 3 anys, 72 places per apuntar-se al casal.
Casal d'estiu de primera infància

Les vacances d'estiu poden resultar complicades per a totes aquelles famílies que treballen i no poden cuidars als fills. Tot i que la majoria dels casals d'estiu es realitzen al juliol, Mas Pintat ofereix 72 places al casal d'estiu de primera infància situat a l'Escola Bressol Municipal El Marfull. El nombre d'inscrits fins el moment ha estat superior al d'altres anys i, la primera setmana s'ha omplert amb un total de 51 infants.

"Estem molt contents perquè el casal ha anat creixent i aquest any, hem tingut moltes més inscripcions. Per tant, és un casal ben consolidat que presta un servei als pares que treballen i no tenen on deixar als nens", explica la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Reus, M. Dolors Sardà.

Enguany, com a novetat, el casal només es realitza a l'Escola Bressol Municipal El Marfull. L'altre centre on es duia a terme altres anys, l'Escola Bressol Municipal Lligabosc ha anul·lat aquesta activitat pel baix nombre d'inscrits. En aquest sentit, des de la regidoria, s'ha reorganitzat el casal i han concentrat totes les places en un únic centre.

El casal està destinat als infants menors de 3 anys tot i que també permet la seva entrada als germans sempre i quan aquests tinguin menys de 6 anys. El centre d'interès del casal és la Festa Major de Reus, els seus elements festius i les seves activitats tradicionals.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades