Back to top

Ball de xifres en el recompte de Salut sobre la COVID-19

Aquest dimarts han mort tres persones a la demarcació de Tarragona: 2 al Camp i una a l'Ebre. Precisament a les Terres de l'Ebre feia tres setmanes que ningú perdia la vida per COVID-19.
dades coronavirus

El registre de dades que facilita cada dia el departament de Salut topa, de nou, amb diverses incongruències. Segons les dades d'aquest dimarts, al Camp de Tarragona hi ha 54 casos positius menys que dilluns; i a les Terres de l'Ebre 2 menys. Un ball de xifres que posa de nou ombres sobre com s'està efectuant el recompte de dades.

De fet, aquesta setmana el departament de Salut ha deixat de comptabilitzar els casos sospitosos. També hi ha un guirigall de dades amb les altes hospitalàries... una menys al Camp de Tarragona respecte dilluns. 

Consulta aquí totes les dades

Sigui com sigui, i segons les dades d'aquest dimarts, al Camp de Tarragona hi ha 2.014 casos positius i a les Terres de l'Ebre 322. Pel que fa al nombre de defuncions, el Camp de Tarragona n'ha registrat dues i les Terres de l'Ebre, després de tres setmanes, una altra. 

A tot Catalunya

A tot el principat s'han registrat en les darreres 24 hores 277 noves víctimes mortals. S'ha passat de 11.877 aquest dilluns a 12.154 aquest dimarts, segons el recompte del departament de Salut. Pel que fa als casos positius s'han incrementat en 99 (tenint en compte, aquí també, les dades reduïdes a Tarragona) i s'enfilen fins als 65.402 casos des de l'inici de la pandèmia. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades