Back to top

El Camp de Tarragona comptarà, a partir d'aquest dimarts, amb Hotels Salut

Segons el Departament de Salut, en total el Camp de Tarragona comptarà amb 686 llits addicionals, repartits en 4 Hotels Salut: l'SB Express Tarragona, l'Hotel Villa Dorada de Salou, l'Hotel Reus Park i l'Hotel Sant Salvador de Coma-ruga.
Un dels Pavellons Salut per atendre pacients amb la COVID-19

La Regió Sanitària Camp de Tarragona disposarà a partir d'aquest dimarts, 7 d'abril, dels ja anomenats Hotels Salut.

Una sèrie d'instal·lacions hoteleres que es troben ubicades a diferents punts del territori i que es destinaran a donar cobertura a la possible necessitat de més llits per a pacients de Covid-19. En total, i segons informa el Departament de Salut, seran 686 els llits disponibles.

Un total de 4 Hotels Salut al Camp de Tarragona

El primer Hotel Salut que entrarà en funcionament serà l'SB Express Tarragona que oferirà una capacitat de 160 llits. Aquest hotel s'ha condicionat per part de l'ICS Camp de Tarragona i rebrà pacients derivats des de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i de l'Hospital Santa Tecla, així com pacients de l'Alt Camp i de la Conca de Barberà.

Aquests hospitals, però, també comptaran amb les instal·lacions facilitades per l'Hotel Villa Dorada de Salou, amb una capacitat de 260 llits. En aquest cas, l'atenció mèdica estarà gestionada pels metges de l'atenció primària i el suport d'infermeria i serveis generals de l'Hospital Joan XXIII de la Gerència Territorial de l'ICS Camp de Tarragona.

A Reus, s'ha habilitat l'Hotel Reus Park amb una capacitat de 110 llits que tindrà com a hospital de referència l'Hospital Sant Joan de Reus.

Finalment, i pel que fa a l'Hospital del Vendrell, aquest comptarà amb 156 llits addicionals que s'ubicaran a l'Hotel Sant Salvador de Coma-ruga.

Hotels per a professionals 

Tanmateix, el Departament de Salut ha habilitat 256 habitacions per a professionals que estaran ubicades entre l'Hotel SB Ciutat de Tarragona, amb una capacitat per a 168 persones; Apartaments Claudia a Reus, amb una capacitat per a 18 persones; Fèlix Hotel a Valls, amb una capacitat per a 50 persones; i Apartament Mandala a Calafell per a 20 persones.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades