Back to top

Cap de setmana d'incertesa pel CF Reus

Molts aficionats tenien poca esperança respecte a la continuïtat del club abans de saber la transacció de l'entitat roig-i-negre.
Cap de setmana d'incertesa pel C.F.Reus

L'Estadi Municipal buit i el carrer Recasens i Mercader fosc i desolat. Un ambient poc propi d'un dissabte de partir. Aquest divendres LaLiga suspenia tots els partits de l'equip del Baix Camp i no hi havia notícies de compra. Els jugadors havien imposat trobar un nou adquiridor per a l'entitat que s'acabava aquest dilluns a la nit. Si no s'aconseguia, quedaven lliures de marxar en altres equips i entre vestidors del filial començaven a acomiadar-se. Amb aquest panorama, l'esperança no regnava gaire entre els aficionats roig-i-negres.

Joan Ramón, aficionat del C.F.Reus mostra la seva indignació dient "El Reus ha d'estar a segona divisió, no desaparèixer".

Laia Sánchez afegeix que "som molts els aficionats que anàvem al camp a animar cada cap de setmana i és una pena que per culpa d'en Joan Oliver tot això s'acabi".

Alguns encara no es resignaven a creure que el club de la ciutat, una entitat centenària, desaparegués.

José Hubeda diu que "Si es fiquen d'acord les coses es poden solucionar, hi ha mitjans".

Verónica Méndez afegeix que "no s'hauria de deixar perdre".

Tot i que la transacció s'ha portat a terme fregant el temps límit, ara cal veure si LaLiga aixecarà la suspensió i donarà llum verda a la continuïtat dels roig-i-negres en la competició.

Notícies relacionades