El CF Reus rasca un punt de Lorca

Els roig-i-negres empaten (1-1) al camp del conjunt murcià gràcies a una genialitat de Gus Ledes al minut 64'. El CF Reus no s'ha trobat còmode fins als minuts finals del partit.
crònica lorca reus

Partit molt tàctic entre Lorca i CF Reus Deportiu. Encontre amb moltes disputes i amb poques ocasions de gol, mostrant la falta de recursos en la zona d'atac per part dels dos equips. El conjunt murcià ha disposat de diverses ocasions de gol però no ha estat encertat de cara porteria. Els roig-i-negres, tres quarts del mateix. L'equip d'Aritz López Garai no ha tingut el dia i ha aconseguit igualar el marcador gràcies a un gol de Gus Ledes. El xut del migcampista portuguès ha estat l'única ocasió a porteria dels reusencs en tot l'encontre.

El CF Reus no ha aconseguit fer cap xut a porta entre els tres pals en els primers 45 minuts de partit. Al 22' Juan Cámara ha provat un llançament des de l'exterior de l'àrea que ha topat amb un defensa i ha acabat a córner. Pocs minuts més tard, Menéndez ha picat una falta des de la banda esquerra i Olmo, sense fortuna, ha rematat de cap. El Lorca ha disposat d'una ocasió a porteria i l'ha aprofitada. Al 37' Pomares ha centrat des del lateral i Daniel Ojeda, de primeres, ha perforat la porteria de Santamaría. Íñiguez i Olmo no s'han entès i el davanter local ho ha aprofitat per avançar al seu equip. Abans, Eugeni de falta directa ha estat a punt de marcar però el seu xut s'ha estavellat al travesser.

El CF Reus ha mostrat la seva versió més grisa allunyant-se de la continuïtat de joc dels darrers partits. Després del gol rival, Aritz López Garai ha decidit donar entrada a Fran Carbia per Juan Cámara. Alguna cosa ha vist el tècnic roig-i-negre en l'extrem per retirar-lo quan tant sols es portaven 38 minuts de joc. Els reusencs han patit moltes pèrdues de pilota i han evidenciat, una vegada més, la falta de gol.

A la segona part, el Lorca ha sortit amb intensitat i en els primers minuts de la represa el Reus no s'ha trobat gens còmode. Els locals s'han apropat amb perill en diverses ocasions. Al 50' Tropi ha disparat des de l'interior de l'àrea i el seu xut l'ha atrapat Santamaría en dos temps. El conjunt murcià ha tret molt petroli de la banda dreta, aprofitant les excursions de Menéndez. Poc a poc, els roig-i-negres s'han anat refent. David Haro ha encapçalat un contraatac fins arribar a l'àrea petita. Cap jugador ha aconseguit rematar la seva passada enrere. Al 64' el CF Reus ha aprofitat la primera ocasió que ha tingut entre els tres pals per marcar el gol de l'empat. Gus Ledes s'ha inventat un xut des de l'exterior de l'àrea que ha perforat la porteria de Dorrondoso.

Gràcies al gol, els roig-i-negres s'han refet i han començat a circular la pilota i atacar amb intensitat. Tot i les arribes, només Íñiguez ha inquietat la defensa local amb un xut des de l'interior de l'àrea que ha atrapat el porter del Lorca. Minuts abans, l'àrbitre ha expulsat Aritz López Garai per protestar. La part final del partit ha quedat completament oberta i qui ha tingut l'oportunitat d'endur-se la victòria ha estat el Lorca. Nando ha errat un u contra u davant Santamaría fent aixecar de la cadira a tots els aficionats de l'estadi Francisco Artés Carrasco.

El CF Reus s'ha acabat enduent un punt en un partit on els roig-i-negres no s'han trobat còmodes fins als minuts finals. L'equip d'Aritz López Garai se situa, provisionalment, a la dotzena poició amb 6 punts. El proper partit dels reusencs serà dissabte 23 de setembre a les 16:00 hores a casa contra l'Osasuna, un dels equips descendits de Primera Divisió.

La fitxa del partit

Lorca FC: Dorronsoro, Pina, Pomares, Fran Cruz, Eugeni (Noguera 71'), Tropi, Nando, Holgersson, Merentiel (Manel Martínez 62'), Ojeda (Sito 81'), Javi Muñoz

CF Reus: Santamaría, Jorge Miramón, Olmo, Iñiguez, Menéndez, Tito, Gus Ledes, Juan Domínguez (Borja Fernández 68'), Cámara (Carbia 38'), Haro (Vaz 74'), Máyor

Targetes: pel visitant Olmo (19'), Menéndez (24')

Gols: 1-0 Ojeda (37'), 1-1 Gus Ledes (64')

Incidències: partit corresponent a la 5a jornada de Segona Divisió, disputat a l'Estadi Francisco Artés Carrasco i amb la presència de 4.260 espectadors