Back to top

El Club Voleibol Reus es prepara per la nova temporada

El Club Voleibol Reus ja té la mirada posada en la nova temporada, que serà la quarta per a l'equip. Actualment, l'entitat es troba a les platges cambrilenques preparant-se per a tornar a competir. Entre els objectius que s'han marcat per al futur a curt termini s'hi troba enfortir la secció femenina i reforçar la base.

La platja de Cambrils ha estat l'espai escollit pel Club Voleibol Reus per tornar a entrenar. L'inici de la temporada s'acosta i per aquest motiu, el conjunt de jugadors i jugadores es prepara per les futures competicions. L'entitat encara la quarta temporada amb nou equips federats. Un d'ells, el sènior, competirà a primera catalana. Els dos objectius principals però, estan relacionats amb la base i la secció femenina.

D'altra banda, la impossibilitat de trobar un espai adequat per entrenar a Reus ha fet que els equips hagin de desplaçar-se a Cambrils per poder seguir preparant-se per a la tornada a la competició, en una temporada que auguren que serà tan bona o millor que l'anterior.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades