Back to top

Cremen en una foguera exemplars de la Constitució Espanyola

Una cinquantena de persones s'han reunit a la plaça del Mercadal de Reus per cremar imatges de la Constitució i una bandera espanyola.
Foguera de la Constitució Espanyola

L'acte ha estat convocat a les dotze del migdia a la plaça del Mercadal de Reus on una cinquantena de persones, entre elles els Avis i Àvies per la Llibertat, han cremat imatges de la Constitució Espanyola amb esperit de protesta.

 

Una Constitució de cartró

La foguera ha començat amb una Constitució de cartró envoltada d'una bandera espanyola. Poc a poc, la resta de persones han anat llançant imatges de la mateixa fins que la foguera ha anat minvant.

Bandera i Constitució a punt de cremar-se

Alguns regidors també treballen

La jornada de protesta també ha arribat a alguns regidors de la ciutat. A través de les seves xarxes socials, n'han fet ressò. La regidora d'ERC, Montserrat Flores, o les de la CUP, Marta Llorens i Mònica Pàmies, han compartit que, tot i ser dia festiu, aquest divendres de celebració de la Constitució, també treballen. Tot això després que els regidors de la CUP s'haguessin presentat a l'Ajuntament reusenc i no se'ls hagués obert les portes.

 

 

Notícies relacionades