Back to top

Crida a la mobilització ciutadana el dia de vaga de la petroquímica

Sindicats, federacions de veïns de Tarragona i ajuntaments com el de Tarragona, Vila-seca i Constantí escalfen motors de cara a la manifestació convocada per dimecres de la setmana que ve, coincidint amb el dia de vaga de les indústries químiques.
reunió petroquimiques

La manifestació, que tindrà per lema “Volem seguretat, volem informació i coordinació”, vol ser una mesura de pressió perquè la patronal i les administracions recuperin aquests aspectes com a màxima prioritat. Segons alerta el sindicat CCOO, el sector s'ha anat precaritzant els darrers anys.

Aquest dilluns CCOO ha convocat una assemblea a les 18:30, al centre cívic de Torreforta, per preparar la vaga de la petroquímica a Tarragona

El passat divendres i avui mateix tenen lloc, a Tarragona, trobades amb els agents implicats per preparar una manifestació que es preveu multitudinària. Des de les associacions veïnals veuen amb preocupació els fets ocorreguts a Iqoxe i volen reivindicar el dret dels ciutadans a viure amb tranquil·litat al costat de la petroquímica.

La manifestació del dimecres 19 de febrer arrencarà a les 18h. de la tarda a les portes de la seu de l'AEQT i acabarà a la Delegació de la Generalitat.

canalreus a telegram

Notícies relacionades