Cristina Becerra dona els tres punts a la Fundació

Un solitari gol de la migcampista reusenca ha permès que l'equip d'Adrián Calderón s'emporti la segona victòria de l'any.

La Fundació Futbol Base Reus continua invicta a l'Estadi aquest 2024. Després del triomf de fa dues setmanes contra el Pallejà (3-1), aquest diumenge les ganxetes han superat el Sant Cugat (1-0). Partit molt seriós de les roigs-i-negres, que han tingut opcions clares d'avançar-se en el marcador durant el primer temps. Tot plegat, en uns minuts inicials on la portera local Judith Cunillera ha fet aturades de mèrit. Al minut 55, una centrada de Nil Figueras ha trobat el cap de Cristina Becerra, qui ha enviat la pilota al fons de la xarxa (1-0).

Victòria de la Fundació que se situa en la vuitena plaça de la Preferent amb 21 punts, set per sobre del descens. D'aquesta manera, les ganxetes acaben la primera volta de la lliga en una bona posició. Aquesta setmana, les reusenques tornen a jugar a l'Estadi i rebran el Cerdanyola, sisenes classificades amb 26 punts.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix