Triomf per començar l'any

El debut d'Adrián Calderón com a nou entrenador ha tingut el guió desitjat: domini i victòria per les roigs-i-negres.

Primer partit del 2024 per la Fundació Futbol Base Reus, i primera victòria per les roigs-i-negres, que han fet bona la dita: "entrenador nou, victòria segura". Debut amb tres punts per Adrián Calderón, qui s'ha estrenat al capdavant de la banqueta ganxeta. A més a més, el duel ha començat bé, gràcies a una primera diana de Carme Cendra (1-0). Semblava que amb la victòria per la mínima s'arribaria al descans, però en el descompte el Pallejà ha fet l'empat mitjançant Núria Soriano (1-1).

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

La superioritat ganxeta s'ha fet palès a la segona part, amb un doblet de Clàudia Cárdenas que ha deixat els tres punts a l'Estadi (3-1). Victòria important després d'un empat i una derrota. Tres punts que permeten que les ganxetes escalin fins a la novena plaça de la Preferent amb 18 punts, i agafin més aire respecte a la zona calenta de la classificació. Aquesta setmana, les ganxetes visiten el camp del Porqueres, segones classificades.